Uzm. Kl. Psk. Öykü Yıldırım Lüleci

Uzman Klinik Psikolog Öykü Yıldırım Lüleci, lisans eğitimini Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. İstanbul Bilgelik Enstitüsü'nde Hakan Türkçapar'ın rehberliğinde 3 ay süren Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Ayrıca, Davranış Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Uzm. Psk. Emre Konuk, Hejan Epözdemir, Uzm. Psk. Asena Yurtsever, Uzm. Psk. Şirin Hacıömeroğlu, Klinik Psikolog Tuba Akyüz ve Psikoterapist Yunus Emre Aydın gibi önemli isimlerden Aile ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi Programlarına katılarak mesleğe hazırlık sürecini tamamlamıştır.


Öykü Yıldırım Lüleci, aldığı eğitimler doğrultusunda özel bir klinikte Bireysel Terapiler, Aile Çift Terapisi ve Ergenlerle ilgili çeşitli konularda klinik çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmalar arasında Panik Bozukluk, Depresyon, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Sınav Stresi, Yaslar, Anksiyete Bozukluğu, Anoreksiya Nevroza, Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği, Boşanma ve Çocuk, Çocuklarda Alt Islatma ve Aile İçi İletişim konuları yer almaktadır.


CİTEB (Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü) bünyesinde tamamladığı Cinsel Terapi Eğitimi sayesinde kadınlarda ve erkeklerde cinsel işlev bozuklukları üzerine çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ayrıca KORDSA GLOBAL, BEKAERT, KNAUF, GALVA METAL gibi birçok kurumda Öfke Yönetimi, Aile İçi İletişim, Çocuklarda Cinsel Eğitim, Stresle Başa Çıkma ve Öz Benlik Algısı konularında seminerler vermiştir.


Öykü Yıldırım Lüleci, 2016-2021 yılları arasında Özel Kocaeli Akademi Hastanesi'nde görev yapmış ve şu anda kendi danışmanlık merkezinde danışanlarına hizmet vermektedir. Aynı zamanda TIME KOCAELİ dergisinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url