Psk. Sıla Feyzioğlu

Uzm. Kl. Psk. Sıla Feyzioğlu, İstanbul Kent Üniversitesi'nde Psikoloji lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle birincilikle tamamlamıştır. Üniversite birincisi olarak mezun olmuş ve bitirme tezini "Lise Öğrencilerinin Madde Bağımlılığı ile İlgili Bilgi ve Farkındalık Düzeyi ile Bağımlılık Yapıcı Maddelere Karşı Tutumlarının İncelenmesi" üzerine yazmıştır.


Klinik Psikoloji yüksek lisans programına devam eden Sıla Feyzioğlu, öğrencilik yıllarında adliye, anaokulu, rehabilitasyon merkezi ve klinikte stajlar yapmıştır. Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde psikolog olarak görev yapmıştır. Şu anda Rengin Anaokulu'nda kurum psikoloğu olarak hizmet vermektedir. Ayrıca, Aile Danışmanlığı Eğitimi almıştır ve Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur'dan Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi almaktadır.


Sıla Feyzioğlu, Ser Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi'nde yüz yüze ve online olarak danışanlara hizmet vermeye devam etmektedir.


Uygulayıcı eğitimleri arasında Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Aile Danışmanlığı Uygulayıcı Eğitimi (Uzm. Klinik Psikolog Gökhan Çınar), Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur - devam ediyor), Psikodinamik Yönelimli Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi (Selçuk Tokaç), Çocuk Gelişim Testleri, Çocuk Dikkat Testleri ve Çocuk Performans Testleri bulunmaktadır


Adres Bilgileri 

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url