Psk. Ezgi Akyürek Ayyıldız

Psk. Ezgi Akyürek Ayyıldız, Üsküdar Üniversitesi'nde İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi süresince birçok eğitim ve seminere katıldı. Staj eğitimini NP Beyin Hastanesi, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, İstanbul Engelliler Merkezi, Darülaceze, Özel Rehabilitasyon Merkezleri ve çeşitli anaokullarında tamamladı.


Çalışma alanları çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle sınırlıdır. Aile Danışmanlığı eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde tamamladı. Yrd. Doç. Dr. Mert Akcanbaş'tan Petad Eğitim Kurumu'nda çocuk ihmal ve istismar ile travma sonrası stres eğitimi aldı. Akademik eğitimlere ek olarak, mesleki alanda birçok kurumdan terapi eğitimleri aldı.


Eğitim danışmanlığı alanında okul öncesi eğitim kurumlarına danışmanlık hizmeti sunmanın yanı sıra ebeveynlik becerileri çalışmalarına da odaklanmaktadır. Bireysel terapi hizmetlerinde yetişkinlerle çalışmasının yanı sıra aile ve çift danışmanlığı da yapmaktadır.


Ayrıca, ergenlere akademik danışmanlık, kariyer geliştirme, sınav kaygısı ve sosyal beceri geliştirme gibi alanlarda danışmanlık hizmeti vermektedir.


Uygulayıcı Eğitimler:


  • Çocuk İhmal ve İstismar, Travma Sonrası Stres Eğitimi - Yrd. Doç. Dr. Mert Akcanbaş (Petad Eğitim Kurumu)
  • Aile Danışmanlığı Eğitimi - İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
  • Mesleki alanda çeşitli terapi eğitimleri

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url