Uzm. Kl. Psk. Yasemin Yalçın

Uzman Klinik Psikolog Yasemin Yalçın, Maltepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini ise Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji alanında tamamlamıştır. Eğitim süreci boyunca İstanbul NP Beyin Hastanesi ve Marmara Eğitim Koleji'nde staj yapmıştır. 2014 yılında mezun olduktan sonra zorunlu hizmetini Hakkari'de tamamlamış ve iş hayatına İstanbul'da devam etmiştir. Şu anda çeşitli okullarda ve kreşlerde aileler ve çocuklarla çalışmalarını sürdürmektedir. Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin bulunduğu bir okulda özel öğrenciler ve aileleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.


Yasemin Yalçın, Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nden (CİSED) 120 saatlik Cinsel Terapi Eğitimi almıştır. Ayrıca Nilüfer Devecigil'den Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimi ve Davranış Bilimleri Enstitüsü'nde EMDR eğitimini tamamlamıştır. Psikoterapi Enstitüsü'nde ise Bütüncül Psikoterapi eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi'nde Sanat Terapisi eğitimi alarak duygularını dışavurma konusunda zorluk yaşayan çocuklar, ergenler ve yetişkinlere Sanat Terapisi tekniği ile destek olmaktadır.


Yasemin Yalçın, Yeşilay Cemiyeti'nde gönüllü olarak madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı seminerleri vermektedir. AGTE, Peabody Resim-Kelime Tanıma Testi, Metropolitan Okul Ogunluğu Testi, Burdon Dikkat Testi ve MMPI Kişilik Testi uygulayıcısı eğitimlerini tamamlamıştır. Ayrıca Psikoterapi Enstitüsü Derneği ve Hipnoz Derneği üyeliklerini sürdürmektedir.


Adres Bilgileri 

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url