Psk. Seda Akyüz

Psikolog Seda Akyüz, İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde psikoloji lisans eğitimini tamamlamış ve İstanbul Üniversitesi'nde Pedagoji eğitimi almıştır. Eğitim sürecinde liselerde ve özel eğitim kurumlarında staj yapmıştır. Ayrıca lisans eğitimi boyunca İstanbul Esenyurt Üniversitesi Psikoloji Kulübü yönetim kurulunda aktif görev üstlenmiştir.


Büyükçekmece Anadolu Lisesi'nde Psikolojik Danışma Servisi'nde çalışarak ortaöğretim öğrencileriyle sınav kaygısı ve meslek seçimi konuları üzerine çalışmalarda bulunmuştur.


Seda Akyüz, kreş ve gündüz bakımevlerinde, özel eğitim kurumlarında çocuklar ve ailelerle birlikte çalışarak psikolojik destek sağlamıştır.


Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Cinsel Terapi gibi alanlarda eğitimler almış olan Seda Akyüz, aynı zamanda WISC-4 Zeka Testi, DenverII Gelişim Tarama Testi, MMPI, WISC-R, Metropolitan Okul Olgunluğu, CAT, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Frostig Görsel Algı Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Catell 2A-3A, Çocuklarda Hiperaktivite ve Çocuklarda Anksiyete, Çocuk Resminin Psiko-Pedagojik Açıdan Değerlendirilmesi gibi objektif ve projektif testlerin eğitimlerini tamamlamıştır.


Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url