Uzm. Kl. Psk. Büşra Akdeniz

 Uzman Klinik Psikolog Büşra Akdeniz, 1994 yılında Kocaeli'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlamıştır. Ardından KKTC Girne Amerikan Üniversitesi'nde eğitim dili İngilizce olan Psikoloji bölümünden mezun olarak Psikolog unvanını almıştır. Lisans eğitimi süresince Kocaeli Devlet Hastanesi'nde stajyer psikolog olarak görev yapmıştır.


2017-2021 yılları arasında Kocaeli'de rehabilitasyon merkezlerinde Psikolog olarak çalışmıştır. Bu süreçte seanslara katılarak gözlem yapmış, öğrenci tanıma çalışmaları yapmış, çocuk gelişim testleri uygulamış, velilere ve öğretmenlere eğitimler vermiş, aile görüşmeleri yapmış ve bireysel terapi gerçekleştirmiştir.


Yüksek lisans eğitimine 2017 yılında başlayan Büşra Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış ve "Ergenlerin Saldırganlık Düzeylerinin Algıladıkları Ebeveyn Tutumları ile Yalnızlık Seviyelerine Göre İncelenmesi" konulu tezini başarıyla sunarak Uzman Klinik Psikolog unvanını almıştır. Yüksek lisans stajını 2018 yılında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tamamlamıştır.


Büşra Akdeniz, alanda birçok ulusal kongre ve üniversite seminerine katılarak kendini geliştirmeyi hedeflemiştir. Şu anda Psikoİzmit Terapi Merkezi'nin kurucusu olarak yetişkin, aile, ergen ve çocuk terapisi alanlarında danışanlarla çalışmalarına devam etmektedir.


Adres Bilgileri


Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url