Uzm. Kl. Psk. Senanur Kıyak Geyve

Uzman Klinik Psikolog Senanur Kıyak, Geyve Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünü Onur Belgesi almaya hak kazanarak tamamlamıştır. Ayrıca Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.


Lisans öğrenimi sırasında birçok akademik araştırma ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Aynı zamanda özel bir klinikte çocuklarla oyun terapisi yapmıştır.


Hastane stajını NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde gerçekleştirmiştir. Staj sürecinde obsesif-kompülsif bozukluk, panik bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, yaygın anksiyete bozuklukları, yeme bozuklukları, madde bağımlılıkları ve psikoz hastalarının tedavi süreçlerini birebir gözlemleme ve iletişim kurma fırsatı bulmuştur.


Uzm. Klinik Psk. Emre Konuk'tan EMDR Terapi eğitimini, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu önderliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini, Filiz Kaya Ataklı ve Özge Altan Aytun önderliğinde Gottman Çift Terapisi Eğitimlerini, Reyhana Seedat önderliğinde Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Ayrıca Marmara Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı eğitimi almıştır.


Uzman Klinik Psikolog Senanur Kıyak, çocuk psikometrik testleri, Denver II Nörogelişimsel Tarama Testi, MOXO Dikkat ve Performans Testi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi gibi alanlarında eğitimler almış ve halen ilgili eğitimlere devam etmektedir.


Uzman Klinik Psikolog Senanur Kıyak, İlk Sen Psikoloji Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'ni kurmuş olup, yoğunluklu olarak yetişkinlerle bireysel terapi, aile ve çiftlerle ilişki terapisi üzerine çalışmaktadır. Ayrıca çocuklar ve ergenlerle de terapilerine devam etmektedir.


Adres Bilgileri 

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url