Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Uzuner

Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Uzuner, Üsküdar Üniversitesi'nde Psikoloji lisansını Onur belgesi ile tamamlamıştır. Şu anda Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Eğitim ve öğretim sürecinde birçok sosyal sorumluluk projesinde görev almıştır. Ayrıca uzun bir süre eğitim alanında özel bir klinikte çalışmıştır. Klinik deneyimini güçlendirmek amacıyla Np Beyin Hastanesi'nde psikiyatri alanındaki birçok hastalığı gözlemleme fırsatı bulmuştur.

Tuğçe Uzuner, çeşitli alanlarda eğitimler almıştır. Bu eğitimler arasında Reyhana Seedat önderliğinde Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Mehmet Teber önderliğinde BDT Temelli Oyun Terapisi, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu önderliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi, Uzm. Psk. Emre Konuk önderliğinde EMDR Eğitimi, Dr. Hülya Bingöl Önderliğinde Attentioner Eğitimi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Objektif Çocuk Testleri, Projektif Çocuk Testleri, Moxo Dikkat Testi Eğitimi, Wisc-r Zeka Testi Eğitimi, Denver II Nörogelişimsel Tarama Testi, Psikoterapi ve Eğitimlerde Sembollerin, Metaforların, Hastalıkların, Rüyaların, Oyuncakların ve Terapötik kartların kullanımı eğitimi, Çocuğun Cinsel İstismarında Psiko-sosyal Yaklaşımlar Eğitimi, Sanat Terapisi ve Hareketlerle Yaratıcılık Eğitimi, Ölüm ve Yas Eğitimi, Travma ve Yas Eğitimi, Okul Öncesi Duygu Durum Düzenleme Beceri ve Duygu Düzenleme Stratejileri Ölçme Aracı Eğitimi gibi eğitimler bulunmaktadır. Ayrıca meslekteki eğitimlere devam etmektedir.

Tuğçe Uzuner, Gölcük Gündem Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. İlk Sen Psikoloji Danışmalık Merkezi'nde çocuklarla ve yetişkinlerle çalışmaktadır.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url