Uzm. Kl. Psk. Betül Elveren


Psikolog Betül Elveren, öğrenim hayatına Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünde başladı. Daha sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji bölümüne geçiş yaparak eğitimini tamamladı. Lisans döneminde Üsküdar Üniversitesi'nden Onur Belgesi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Gönül Bağı projesinde sevgi evindeki çocuklarla çalışma fırsatı buldu. Staj deneyimini Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde tamamladı.

Bilişsel Davranışçı Terapi Temel İlke ve Teknikler (Prof. Dr. Emre Şenol Durak) eğitimini lisans döneminde aldı. Ayrıca EMDR Terapisi (Emre Konuk-Davranış Bilimleri Enstitüsü), Çocuk Merkezli Oyun Terapisi (Reyhanaa Sedaat), Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi (Nevin Dölek), Çocuk ve Ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi (Dr. Sinem Durusal) gibi alanlarda uzmanlaşmak için çeşitli eğitimler aldı.

Aile Danışmanlığı (MEB), Moxo Dikkat Testi Eğitimi, İleri Seviye Öğrenme ve Öğretme Teknolojileri Eğitimi (Dr. Wyatt Woodsmall), Enneagram (kişilik tipleri) eğitimlerini tamamladı.

Şu anda Psikolog Betül Elveren, çocuklarla oyun terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi yöntemlerine bağlı olarak çalışmakta ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca ergen ve yetişkinlerle EMDR terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi yöntemlerini uygulamaktadır.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url