Uzm. Kl. Psk. Yaprak Betül Binici

Uzman Klinik Psikolog Yaprak Betül Binici, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden onur derecesiyle mezun oldu. Lisans eğitimi süresince birçok eğitim ve seminere katıldı. Staj eğitimini Np Beyin Hastanesi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Anadolu Lisesi, İstanbul Engelliler Merkezi ve Özel Asude Huzurevi'nde bir yıl boyunca tamamladı. Akademik eğitimlerin yanı sıra çeşitli kurumlardan mesleki terapi eğitimleri aldı.


Uzm. Kl. Psk. Yaprak Betül Binici, halen Özelsin Koleji Pamuk Anaokulu'nda haftanın belirli günlerinde çocuklar ve ailelerle danışmanlık hizmetine devam etmektedir.

Çalışma alanları çocuk ve ergen psikoterapisi, çocuk ve ergenlerde kaygı bozuklukları, depresyon, okb (takıntılar), tikler, tuvalet eğitimi, okul fobisi, bağlanma sorunları, akademik güçlükler, boşanmanın çocuk üzerindeki etkisi gibi çocuk psikolojisi ve psikopatolojisi konularını içermektedir.

Uzm. Kl. Psk. Yaprak Betül Binici, Weschler Çocuklar İçin Zekâ Ölçeği (WISC-4), MMPI- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, kaygı bozuklukları, fobiler, davranış bozuklukları, bilişsel davranış terapisi, oyun terapisi ve aile danışmanlığı alanlarında aktif olarak çalışmaktadır.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url