Uzm. Kl. Psk. Betül Çelik


 Uzman Klinik Psikolog Betül Çelik, çalışma hayatına 2008 yılında stajyer psikolog olarak başladı. O zamandan beri birçok farklı kurumda çalışmalar gerçekleştirdi.


2015 yılında Gölcük Aile Konak Hastanesine Uzman Psikolog olarak atandı ve burada çalışmalarına devam etti. Daha önce de Çizer Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Yankım Özel Eğitim, Gölcük Ailem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gibi farklı yerlerde Stajyer Uzman Psikolog veya Psikolog olarak görev aldı.


KOCSAN ve Gölcük Necati ÇELİK Devlet Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarında da Gönüllü Psikolog olarak hizmet veren Çelik, ayrıca MATRAK Çocuk Evi'nde de Gönüllü Stajyer Psikolog olarak görev aldı.


Eğitim hayatına Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümünde lisans eğitimi ile başlayan Çelik, daha sonra Haliç Üniversitesi'nde Uygulamalı (Klinik) Psikoloji Yüksek Lisans Programını tamamladı.


Uzman Klinik Psikolog Betül Çelik'in uzmanlık alanları arasında depresyon, anksiyete bozuklukları, yeme bozuklukları, kişilik bozuklukları, çocuk ve ergen terapisi yer almaktadır. Hizmet verdiği kurumlarda bireysel ve grup terapileri gerçekleştirmekte ve danışanlarına destek olmaktadır.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url