Uzm. Kl. Psk. Büşra Gülmez


 Uzman Klinik Psikolog Büşra Gülmez, 2019 yılında Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nden İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldu. 2018 yılında stajını tamamladığı Anatolia klinikleri'nde Kadın, Erkek ve Alkol Bağımlılığı polikliniğinde Prof. Dr. M. Özkan Pektaş hocamın stajyer ekibinde yer aldı. Bu süre içerisinde aktif olarak çalışarak değerli bir eğitim aldı.

2019 yılında İzmit'de bulunan Level Time Psikoloji danışmanlık merkezinde Çocuk, Ergen, Yetişkin ve Çift Terapisi alanında danışan kabulü yapmaya başladı ve 2021 Aralık ayına kadar bu alanda çalışmalarına devam etti.

Sonrasında kendi kariyer planlamasına uygun hareket ederek bir süre ara verdi ve online danışan kabulüne odaklandı. 2022 yılında ise Kocaeli/Darıca Kadim Mizaç Danışmanlık merkezinde bireysel ve çift terapisi alanında danışan kabulü gerçekleştirdi.

Uzman Klinik Psikolog Büşra Gülmez, Depresyon, Panik Bozukluk, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete, Yeme Bozukluğu, Sınav Kaygısı ve danışmanlığı, Fobi (sosyal&özgül), Sosyal Anksiyete gibi uzmanlık alanlarında Bilişsel Davranışçı Terapist olarak BDT temelli yaklaşımlar kullanarak çalışmaktadır.

2022 Ekim ayına kadar aktif olarak Kocaeli/Darıca Kadim Mizaç Danışmanlık merkezi ile iş birliği yapan Gülmez, 2022 Haziran ayından itibaren İzmit'de bulunan Kocaeli Fizyoform kurumunda Psikolog-Psikoterapist olarak görev yapmaktadır. Ergen ve Yetişkin Psikolojisi üzerine yoğunlaşan Gülmez, bu alanlarda etkin bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url