Uzm. Kl. Psk. Emre Gökçeoğlu


 Uzman Klinik Psikolog Emre Gökçeoğlu, FMV Işık Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans dönemi boyunca "Oyun Bağımlılığı ve Yalnızlık Arasındaki İlişki" konulu bir proje yazmıştır.

Gökçeoğlu'nun uzmanlık alanları arasında panik atak, depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, öfke problemleri, psikosomatik bozukluklar (herhangi bir fizyolojik nedene dayanmayan bedensel şikayetler), borderline kişilik bozukluğu, fobiler, iletişim sorunları, alkol-madde bağımlılığı ve buna bağlı ortaya çıkan sorunlar, internet bağımlılığı yer almaktadır.


Gökçeoğlu, bilişsel davranışçı terapi, şema terapisi ve EMDR terapisi alanlarında da yetkin olduğunu belirtmektedir. Yetişkin bireylerle çalışmakta olan Gökçeoğlu, online ve yüz yüze psikoterapi hizmeti vermeye devam etmektedir.


Ayrıca Gökçeoğlu'nun uyguladığı testler arasında Yetişkin ve Çocuk Değerlendirme, MMPI Kişilik Envanteri, WISC-R Zeka Ölçeği, D2 ve Burdon Dikkat Testleri, Anksiyete ve Depresyon gibi testler bulunmaktadır.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url