Uzm. Kl. Psk. Mukaddes Hayal Kazgan


Klinik Psikolog Mukaddes Hayal Kazgan, lisans eğitimini North Carolina Central University Psikoloji bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamladıktan sonra doktora eğitimine devam etmek için İstanbul Üniversitesi Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nde bulunmaktadır.

Mesleki eğitimleri arasında Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi, EMDR I. Düzey, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Zayıflama (Obezite) Tedavisinde Psikolojik Müdahaleler I. Düzey Eğitimi bulunmaktadır.

İzmit'te bir özel psikiyatri merkezinde 2013-2022 yılları arasında klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Yetişkin bireylerle bireysel terapi çalışmaları gerçekleştirmektedir. Çalışma alanları arasında kişilik ve kişilik bozuklukları, obsesif kompülsif bozukluk, kaygı bozuklukları, duygu durum bozuklukları ve yeme bozuklukları ön plana çıkmaktadır.

Klinik Psikolog Mukaddes Hayal Kazgan, yetişkinlerle bireysel psikoterapi çalışmalarına KLM Beslenme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde devam etmektedir.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url