Uzm. Kl. Psk. Pınar Sarı Hekimci


Uzman Psikolog Pınar Sarı Hekimci, Uludağ Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra, Haliç Üniversitesi Uygulamalı (Klinik) Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Uludağ Üniversitesi'nin düzenlediği kadın sığınma evinde kalan şiddet mağduru kadın ve çocuklara yönelik psikolojik destek projesinde yer almıştır. Yüksek lisans eğitimi süresince Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümünde süpervizyon alarak psikoterapi çalışmalarına başlamıştır.

Mesleki eğitimleri arasında Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Evlilik Terapisi I. ve II. Düzey, EMDR I. ve II. Düzey yer almaktadır.

2011-2019 yılları arasında İzmit'te özel bir psikiyatri kliniğinde klinik psikolog olarak çalışmıştır. Bireysel danışmanlık ve terapi hizmetinin yanı sıra çift ve aile terapisi hizmeti vermekteydi.

Ağırlıklı olarak travmatik yaşantılar, duygudurum bozuklukları, panik bozukluk, yaygın anksiyete bozuklukları, yeme bozuklukları üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca öfke yönetimi, ilişkide yaşanan sorunlar, evlilik sorunları, sınav kaygısı, ergenlik dönemi sorunları, ebeveyn olarak yaşanan sorunlar, korkular ve stres üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Uzman Psikolog Pınar Sarı Hekimci, yetişkin ve ergenlerle bireysel psikoterapi, çift ve aile psikoterapisi ile kurumsal eğitim-danışmanlık çalışmalarına Psikoloji İzmit Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde devam etmektedir.

Adres Bilgileri

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url